Rohkema info nägemiseks:

ZIRAF & ANTILOPA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 89; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ZIRAF & ANTILOPA kohta arvamuslugu!"

ZIRAF & ANTILOPA MTÜ hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ZIRAF & ANTILOPA MTÜ, PEREKLUBI Z & A töötab kakskeelsete perekondadega, kus vanemad esindavad eri rahvusi ja lapsed omandavad mõlema vanema emakeelt ja rahvusajaloo. Tegevuse käigus me kogume info rahvuslikest pühapäevakoolidest Eestis, oma ala spetsialistide nõuanded nendele täiskasvanutele, kes pidevalt suhtlevad kakskeelsete lastega kodus, sugulastel ja tuttavatel, lastesõimes, lasteaias, koolis.

Kohtume perekondadega, kellel on kogemus kakskeelsete laste kasvatamises. Parandame suhtlemist perekondade vahel, jagame noortele peredele kogemate inimeste soovitusi.

ZIRAF & ANTILOPA projekti kohta saab lugeda: https://www.facebook.com/zirafantilopa/

Meie tegevus aruandeperioodil: 1) korraldasime individuaalsed ja rühmaekskursioonid Eestis kakskeelsetele peredele ja lastele, sisserändajale; 2) individuaalsed tematilised jalutuskäigud erinevates kohtades peredele, kellel puudub kultuuriline ja ajalooline arusaam/tundmine Eestist; 3) lõime võimalusi suhtlemiseks eri rahvusest ja keelest peredele ja lastele.

4) käisime koolitustel Junior Achievement Eesti SA-s.

5) korraldasime suve- ja kevadlaagreid lastega perekondadele; 6) konsulteerisime perekondasi, kes elavad Ungaris, Soomes ja Eestis.

7) Facebook-i kaudu suhtlesime ja tegime koostööd teiste MTÜ-dega, kes asuvad eri riikides ja tegelevad kakskeelsete laste õppimisega.

2023.aasta plaanid: - jätkata tegevust sisserändaja peredega ja lastega; - arendame Facebook kodulehekülg, mis toetaks ühingu käesoleva ja tulevase tegevuse; - leiame koostööpartnereid teiste MTÜde seas, et arendada PEREKLUBI Z & A tegevuse.

ZIRAF & ANTILOPA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.